Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία METANOR Φωτισμός ΑΕ βρίσκεται στο χώρου του φωτισμού LED από το 2002 στην αρχή σε επίπεδο κατασκευής αρχιτεκτονικών φωτιστικών σωμάτων ενώ λίγο αργότερα εισήλθε και στο χώρο της χονδρικής διάθεσης οικιακών και επαγγελματικών προϊόντων φωτισμού LED.

Χρονιά ορόσημο για την εταιρεία ήταν το 2006 όπου άλλαξε μορφή και από οικογενειακή επιχείρηση έγινε Ανώνυμη Εταιρεία και ξεκίνησε να υλοποιεί μεγάλα έργα σε όλη την επικράτεια και σε διάφορους τομείς όπως νοσοκομεία (ΙΑΣΩ Αθηνών, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας), θέατρα (Παλλάς, Αλίκη, Badminton), τα κεντρικά γραφεία της Cosmote (κτίριο Καρελά) με τη συνεργασία μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών όπως οι ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ.

Το 2012 μετά τη στρατηγική συμφωνία με την εταιρεία V-TAC, δημιουργήθηκε η V-TAC HELLAS με σκοπό την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η επιτυχία της εταιρείας έγκειται στην αμεσότητα της ανταπόκρισης με δύο αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων καθώς και στην απαράμιλλη ποιότητά τους. Εκτός των άλλων, όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα κατά CE (ConformitéEuropéenne – EuropeanConformity) και RoHS (RestrictionofHazardousSubstancesDirective). Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός των δύο χρόνων εγγύησης σε όλα σχεδόν τα εμπορικά προϊόντα μας.

Τέλος, η γνώση του φωτισμού καθώς και η τεχνική κατάρτιση και υποστήριξη καθιστούν τη METANOR Φωτισμός τον κατάλληλο συνεργάτη για το φωτισμό LED.