Συχνές Ερωτήσεις

Η εγγραφή στο B2B μας είναι πολύ εύκολη. Συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε στο μενού κάτω από την εταιρεία ή πατώντας εδώ. Έπειτα σας αποστέλλουμε το username και τον κωδικό σας ώστε να βλέπετε όλες τις τιμές και προσφορές των προϊόντων V-TAC.

Φυσικά! Αφού κάνετε την εγγραφή σας στη σελίδα μας θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στα προϊόντα μας να τα προσθέσετε στο καλάθι έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να δείτε το σύνολο της συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του φόρου ανακύκλωσης.

Αφού κάνετε την παραγγελία σας online θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να καταλήξουμε στον τρόπο πληρωμής και αποστολής των προϊόντων που επιλέξατε.

Δημιουργώντας λογαριασμό στο B2B μας έχετε πλήρη πρόσβαση σε τιμές, προσφορές, πιστοποιητικά αλλά και πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις διαθεσιμότητες των προϊόντων της V-TAC.

Για να μπορέσετε να δείτε τις τιμές αλλά και την διαθεσιμότητα των προϊόντων της V-TAC πρέπει να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή στη σελίδα μας.

Ναι! Όλες οι προσφορές μας αλλάζουν και ανανεώνονται καθημερινά αλλά και εβδομαδιαία και μπορείτε να τις δείτε πατώντας το κουμπί με τίτλο “Τρέχουσες Προσφορές” στο επάνω αριστερά σημείο της σελίδας ή πατώντας εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι δεν θα μπορέσετε να δείτε τις προσφορές μας.

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά για το κατάστημα της Αθήνας στο 210 5121011 ή 210 3412730 και για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης στο 2310 517496 και μέσω e-mail στο info@metanorlighting.com

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης σας μπορείτε να τον ανακτήσετε από την σελίδα της σύνδεσης πατώντας “Χάσατε τον κωδικό σας;” έπειτα θα συμπληρώσετε τα στοιχεία και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα λάβετε στο e-mail.