Μικροβιοκτόνος λαμπτήρας με ακτινοβολία UVC και Όζον

Οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες παράγουν φως UVC το οποίο, σε συνδυασμό με το όζον, σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων, ιών ακόμη και ακάρεων στο χώρο. Τα συγκεκριμένα φωτιστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολεία, ξενοδοχεία, γραφεία και χάρη στη V-TAC μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Μπορούν να καλύψουν εμβαδόν 60 τ.μ., 360 μοίρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτών των λαμπτήρων είναι ότι είναι εύκολο να μετακινηθούν και λόγω των συμπαγών τους διαστάσεων – 14/15 / 43,7 εκ., Μπορείτε να τα έχετε οπουδήποτε μαζί σας – στο σπίτι των διακοπών σας ή το κάμπινγκ. Έχουν επίσης εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής 6000 ώρες και οι πομποί (βακτηριδιοκτόνοι σωλήνες) μπορούν να αντικατασταθούν. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ικανότητά τους να λειτουργούν τέλεια σε χαμηλή ισχύ – χρειάζονται μόλις 38 W.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όσο οι λαμπτήρες λειτουργούν σε κλειστό χώρο, ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι, ζώα ή φυτά εκεί. Ο χρονοδιακόπτης ορίζεται στα 10 δευτερόλεπτα ως προφύλαξη του ατόμου που ανάβει τη λάμπα. Μετά την αποστείρωση, συνιστάται ο αερισμός του χώρου για 20-30 λεπτά.

Χάρη στη διπλή προστασία που παρέχουν αυτοί οι λαμπτήρες – UV και όζον – αποτελούν την ιδανική επιλογή για πρόληψη στην επιδημιολογική κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες. Απολυμάνουν τον αέρα και τις επιφάνειες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην φυσιολογική ζωή – ασφαλή εργασία στο γραφείο ή να επισκεφθούμε εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Βρείτε τον λαμπτήρα εδώ