Σκαλοπάτι σκαλοπάτι

Με τα προϊόντα LED της V-TAC, μπορείτε να κάνετε τη σκάλα σας πολύ πιο ασφαλή και ταυτόχρονα να βελτιώσετε την εσωτερική διακόσμηση σας βήμα-βήμα. Το παιχνίδι ανάμεσα σε φώτα και χρώματα θα σας ενθουσιάσει με τις δυνατότητές του και θα εξοικονομήσει ενέργεια. Τα LED διακρίνονται επίσης από τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, γεγονός που θα μειώσει το κόστος συντήρησής.

Όπως και ανάμεσα στις σκάλες, τα φώτα μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τα κιγκλιδώματα για να φωτίσουν τη σκάλα σας και να σας επιτρέψουν να ανεβείτε πιο άνετα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φώτα LED με εσοχή που είναι ενσωματωμένα στον τοίχο. Έτσι, όλα τα καλώδια και τα ηλεκτρικά συστήματα θα κρυφτούν και δεν θα φαίνονται. Είναι κατάλληλα τόσο για το σπίτι σας όσο και για ξενοδοχεία, εστιατόρια και εκθεσιακούς χώρους.

Είναι αξιοσημείωτο γεγονός ότι το χρώμα του φωτός έχει άμεση επίδραση στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και αλλάζει την αντίληψη και τη φυσική μας κατάσταση. Καλύτερα να προτιμήσετε ένα ουδέτερο λευκό που δεν θα ερεθίσει τα μάτια σας. Και αν θέλετε κάτι πιο έγχρωμο, μπορείτε να επιλέξετε φώτα RGB.

Η V-TAC προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για σκάλες με κομψό σχεδιασμό και χωρίς υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία. Η ενεργοποίησή τους στο 100% διαρκεί μόνο μια στιγμή και μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά σε θερμοκρασίες από -20° έως + 45° С.