Τα LED για ασφαλέστερους δρόμους

Η καλή ορατότητα είναι απαραίτητη για ασφαλή οδήγηση. Επομένως, τα φώτα αυτοκινήτου σας αλλά και του δρόμου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Οι λυχνίες LED είναι η καλύτερη λύση, γιατί δεν παράγουν έντονο φως, δεν ερεθίζουν τα μάτια και είναι ευδιάκριτα σε ομιχλώδεις συνθήκες. Έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής και όλο και περισσότερες πόλεις αντικαθιστούν τα παραδοσιακά φώτα με LED.

Τα LED αναδεικνύουν τα χρώματα με καλύτερο τρόπο. Η απόδοση χρώματος CRI για φωτισμό LED είναι πιο κοντά στο φως του ήλιου από οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη τεχνητή πηγή. Η ακρίβεια χρώματος βελτιώνει την ανάκλαση όταν κοιτάζετε το δρόμο, τις πινακίδες και άλλα αντικείμενα, καθιστώντας έτσι την οδήγηση ασφαλέστερη για εσάς και τα άλλα οχήματα. Τα προϊόντα της V-TAC διαθέτουν CRI> 80. Σε σύγκριση με τα LED, οι λαμπτήρες νατρίου, που είναι τα κύρια παραδοσιακά φώτα δρόμου, έχουν σημαντικά χαμηλότερο CRI μεταξύ 20 και 60, το οποίο είναι πολύ επιβλαβές τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα.

Περιττό να πούμε ότι τα LED είναι ο πιο ενεργειακά αποδοτικός, καθαρός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος φωτισμού. Είναι απαλλαγμένα από τοξικά υλικά και είναι 100% ανακυκλώσιμα. Οι υπεριώδεις εκπομπές που παράγονται από τον φωτισμό LED είναι σχεδόν μηδενικές.