Το μέλλον είναι LED

Η επανάσταση στον φωτισμό έγινε αρκετά γρήγορα. Σε 150 χρόνια πήγαμε από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως στο σύγχρονο φωτισμό LED.

Η επιθυμία εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής είναι οι κινητήριοι παράγοντες για την υιοθέτηση των LED σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Ο LED φωτισμός μπορεί επίσης να συνδυαστεί με αισθητήρες κίνησης για πιο αποτελεσματική χρήση.

Η αγορά φωτισμού LED εκτιμάται στα 58,91 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 και αναμένεται να φθάσει τα 127,97 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024, με συνολικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 13,75% κατά την περίοδο πρόβλεψης (2020-2025), σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε η Mordor Intelligence. Με τη μετάβαση σε ενεργειακά αποδοτικά LED, μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, πάνω από 160 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να αποφευχθούν κάθε χρόνο.

Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για το περιβάλλον και η ανθεκτικότητα του LED φωτισμού, μαζί με τις κυβερνητικές εντολές για ενεργειακή απόδοση, είναι οι κινητήριες δυνάμεις για την αυξανόμενη υιοθέτηση των LED.

Και επιλέγοντας τα προϊόντα της V-TAC, μπορείτε να γίνετε μέρος του πιο πράσινου μέλλοντος του πλανήτη.